marți, 6 decembrie 2016

ORINRO : Fii conștient! Nu ignora aceste semne ale hipertensiunii arteriale!


Sângele curge prin artere și vasele noastre. În timpul transmisiei, ele produc o anumită presiune asupra lor, dar ea poate fi reglată. Presiunea normală fiind de 140 \ 90. Factorii care duc la creșterea tensiunii arteriale pot fi:

Stresul
Stresul trebuie să fie controlat, în timpul stresului corpul nostru produce cortizol si adrenalină (principalele motive pentru care apare tulburarea presiunii);

Genele
Genele joacă, de asemenea, un rol important ce ar putea influența tensiunea arterială.

Din fericire, aceasta poate fi controlată în mod natural. Principalul rol este jucat de nutriție. Consumați ingrediente naturale. De asemenea, ar trebui să consumați alimente care sunt bogate în vitamine, minerale și fibre. Renunțați la fumat și nu consumați alcool, deoarece crește tensiunea arterială. De asemenea, tensiunea arterială crește odată cu vârsta.

Presiunea arterială ridicată trebuie să fie tratată deoarece pot exista consecințe, cum ar fi infarctul miocardic sau un accident vascular cerebral care poate duce la moarte.
Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că ei se luptă cu tensiunea arterială ridicată și de aceea au nevoie de un tratament.

Acestea sunt câteva dintre simptomele care indică infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral:

Circulație proastă, amețeli frecvente, senzație de oboseală, respirație dificilă și grea, sânge în urină, dureri de cap severe, senzație de bătăi accentuate în urechi și gât, sângerări nazale și vedere încețoșată.

Dacă observați să aveți tensiune arterială ridicată, ar trebui să vizitați un medic și să începeți un tratament.

Cum luptăm împotriva tensiunii mari?
BioQuant este un dispozitiv medical cu adevărat eficient,  lucrează pe principiul laserterapiei, și ajută în problemele cu tensiunea.Reglează valorile tensiunii arteriale simplu și fiabil, îmbunătățește fluxul sanguin, mobilitatea globulelor roșii, și ajută semnificativ în lupta cu ucigașul tăcut - adică tensiunea mare. Aparatul Bioquant a ajutat numeroși utilizatori să limiteze administrarea de medicamente, sau să scape definitiv de ele, și să își recapete sănătatea pierdută.


Scăpați-vă de limitări și începeți să trăiți   ca înainte. Încercați aparatul Bioquant, în confortul de acasă. Pentru testare gratuită dați click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu