joi, 15 decembrie 2016

ORINRO : Aproape toată lumea simte aceste simptome aproximativ cu 30 de zile înaintea apariției unui atac de cord!



Atacul de cord este unul din marii vinovați al deceselor în SUA. Profesioniștii medicali susțin că acesta este declanșat în principal de stilul de viață, stres și nutriție proastă.
Perosanele în cauză ar trebui în primul rând să înceapă un stil de viață sănătos și ca urmare o dietă sănătoasă și echilibrată, bogată în fructe și legume proaspete. De asemeea, ar trebui să încerce să reducă nivelul de stres prin diferite activități, cum ar fi mersul pe jos, citind o carte, practicând yoga și meditația, etc.
Cu toate acestea, în acest articol, vom discuta despre simtomele acestei probleme comune  de sănătate și cum să le recunoaștem.
Mai mult de atât, învățând aceste informații, puteți preveni apariția unui atac de cord și de a salva viața ta sau a alcuiva:


Slăbiciunea corpului
În cazul în care există o îngustare arterială în organism, aceasta poate contribui la reducerea fluxului de sange și a circulatiei. În plus, aceasta poate duce, de asemenea, în slăbirea mușchilor și slăbiciune generală a corpului. Așa cum este unul dintre semnele de avertizare timpurie de atac de cord, consultați medicul dumneavoastră în cazul în care o experiență.

Presiune și durere în piept
Durere sau presiune în piept este cu siguranță unul dintre principalii indicatori de atac de cord. În mod specific, supraviețuitorii  unui atac de cord descriu acest semn ca o senzație de presiune în piept, durere sau disconfort, care crește treptat. De asemenea, ei explică faptul că durerea ar putea fi, de asemenea, simțită și în alte părți ale corpului, inclusiv brațe, spate și umeri. Dacă vă confruntați cu acest semn, atacul de cord este pe cale să apară în viitorul apropiat.

Simptomele unei răceli sau gripe obișnuite
Un număr mare de oameni care au experimentat un atac de cord dezvăluie că au avut simptome de gripă sau răceală comună înainte. Prin urmare, nu ignora acest simptom, în scopul de ați salva viața.

Oboseală
Fluxul sanguin slab la inimă ar putea duce la oboseala cronică. Cu alte cuvinte, îngustarea arterelor poate contribui la mai puțin flux sanguin la nivelul inimii. Mai mult decât atât, inima va începe să funcționeze de fapt mult mai greu decât de obicei, cauzând astfel oboseala extremă.

Respirație scurtă
Puteți experimenta respirața scurtă în cazul în care aveți îngustarea arterială. Există un flux sanguin sărac în organism, iar plamânii nu pot primi fluxul sanguin necesar pentru a funcționa în mod adecvat. Inima și plămânii trebuie să funcționeze mereu împreună, în cazul în care una dintre ele funcționează necorespunzător, acesta va afecta în mod negativ. Așa că, veți experimenta respirația scurtă.

După cum sa menționat mai sus, nu ar trebui să treceți cu vederea aceste semne de avertizare timpurie și simptomele de atac de cord, în scopul de a preveni.

După un atac de cord și pentru prevenirea acestuia recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Influențează nivelul grăsimilor din sânge precum colesterolul LDL și trigliceridele. Asigură o dilatare treptată a vaselor sanguine. Reduce vâscozitatea sângelui - reduce efortul depus de inimă. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigenul care îmbunătățește funcțiile organelor precum și metabolismul. Previne apariția cheagurilor de sânge - trombilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu