miercuri, 2 noiembrie 2016

ORINRO : Diabeticii, salvați de terapia laser!


    
    Pacienții care trăiesc cu diabet zaharat sunt expuși riscului de a dezvolta o serie de probleme grave de sănătate.  Expunerea prelungită al nivelului de glucoză în sânge poate duce la o multitudine de boli care pot afecta ochii, rinichii, dinții, nervii și sistemul circulator.

Circa 60% din diabetici suferă de o formă de neuropatie diabetică, care se prezintă cel mai fregvent la pacienții mai în vârstă, cu o lungă istorie a acestei afecțiuni, sau cei cu hipertensiune arterială sau colesterol. 
Neuropatia periferică, una dintre formele de neuropatie diabetică, provoacă senzația de amorțeală, dureri la mersul pe jos și slăbiciui musculare. Piciorul Charcot, este o afecțiune progresivă, care afectează articulațiile, fiind un simtom des întâlnit la neuropatia periferică. 
Senzația de durere, combinată cu scăderea musculară, cauzează deteriorarea progresivă a ligametelor, cartilajului și a oaselor. Acest lucru poate duce la probleme grave la picior,  cum ar fi ulcere, infecții, malformații și dureri osoase și articulare.

Cu toate acestea, progresele recente ale specialiștilor în terapia laser oferă acum pacienților o obțiune de tratamnet, care este non-evazivă și este clinic dovedită, o modalitate terapeutică eficientă în reducerea durerii și îmbunătățirea funcțiilor neurovasculare.

Pe baza constatărilor științifice din cercetare de către institutul de conducere, inclusiv Toronto’s Princess Margaret Hospital și Harvard Medical School, laserul lucrează prin furnizarea în corp a miliarde de fotoni de lumină la lungimi de undă foarte specifice. Organismul absoarbe această lumină laser la nivelul celular și o transformă în energie chimică, pe care organismul o folosește apoi în mod natural pentru a repara țesutul. Efectul bio-stimulator al cauzelor de terapie cu laser scade  atât durerea și imflamarea, precum și o creșterea regenerări țesuturilor și vindecarea accelerată.

   Pentru a afla mai multe despre modul în care terapia laser îi ajută pe pacinții cu diabet zaharat, intră pe site-ul www.orinro.ro sau contactează-ne la numărul 0359 466 334 și află beneficiile terapiei cu laser în tratarea neuropatiei diabetice.

Pentru a vă înregistra sau a afla mai multe informații, vă rugăm dați click aici.



sursa: Efectul terapiei cu laser de nivel scăzut asupra funcției neurovasculare de neuropatie diabetica periferica. (2011). Universitatea din Cairo, Journal of Advanced Research.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu