marți, 29 noiembrie 2016

ORINRO : Atacul de cord: 6 simtome pe care le simți cu o lună înainte



Atacul de cord a devenit des întâlnit în zilele noatre, fiind și principala cauză de deces.
Mai mult decât atât, acest lucru nu ar trebui să ne surprindă având în vedere că cei mai mulți dintre noi mâncăm alimente nesănătoase și trăim în condiții de stres și presiune constantă.
Trebuie să ai în vedere că reducerea nivelului de stres și încercarea  de a avea un stil de viață sănătos poate preveni un atac de cord. Cu toate acestea, învață cum să recunoști simtomele unui atac de cord ce poate fi foarte benefic și chiar îți poate salva viața. Puteți recunoaște aceste simptome cu o lună înainte de a suferi un atac de cord.

1. Respirație îngreunată
În cazul în care plămânii nu primesc cantitatea de oxigen de care au nevoie, inima nu va primi sângele necesar cu care trebuie să funcționeze în mod corespunzător, ceea ce înseamnă că aceste sisteme sunt conectate. În cazul în care vă confruntați cu dificultăți în respirație trebuie să faceți o vizită medicului dumneavoastră, deoarece acest lucru ar putea fi un semn de avertizare a unui atac de cord.

2.Gripă și simptome de răceală
În cazul în care aveți simtome de gripă, care a venit dintr-o dată,
acesta poate fi un semn de avertizare a unui atac de cord. 
Un număr mare de oameni s-a confruntat cu această situație  înainte de a suferi un atac de cord.

3.Presiune în piept
Acest simptom este de obicei ignorat de cei mai mulți oameni, deoarece acesta este considerat un lucru normal. Cu toate acestea, presiunea toracică este una dintre cele mai evidente și clare semne ale unui atac de cord. Prin urmare, în cazul în care simțiți o presiune în piept, puteți face o vizită medicului dumneavoastră.

4.Slăbiciune
Organismal slăbit este un indicator clar că te-ai putea confrunta cu un atac de cord în viitorul apropiat. Odata ce arterele se îngustează, acestea fac imposibilă circulația sanguină în mod corespunzător. Ca o consecință, mușchii nu i-au suficient din ceea ce au nevoie, cauzând în acest fel slăbiciunea.

5.Amețeli și transpirații reci
Circulația deficitară împiedică o curgere corespunzătoare a sângelui la creier. Acest lucru împiedicând funcționarea corectă a creierului.

6.Oboseală
Dacă aveți stări de amețeală sau de oboseală chiar și după ce v-ați odihnit sau ați dormit, iar acest lucru se întâmplă de ceva timp, s-ar putea indica faptul că fluxul sanguin către inimă a fost compromis.


Ei bine, recunoașterea și tratarea simptomelor timpurii ale unui atac de cord este cel mai bun mod de a preveni unul. În cazul în care aveți oricare dintre simptomele menționate mai sus, vizitați un medic cât mai curând posibil și asigurați-vă că inima ta este în sănătate excelentă.

Puteți vizita site-ul www.orinro.ro unde la secțiunea ”Statul medicului” puteți adresa o îndrebare MUDr. Július ŠÍPOŠ

După un atac de cord și pentru prevenirea acestuia recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Influențează nivelul grăsimilor din sânge precum colesterolul LDL și trigliceridele. Asigură o dilatare treptată a vaselor sanguine. Reduce vâscozitatea sângelui - reduce efortul depus de inimă. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigenul care îmbunătățește funcțiile organelor precum și metabolismul. Previne apariția cheagurilor de sânge - trombilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu