joi, 26 mai 2016

ORINRO: Hipertensiunea - ţine-o sub control urmând aceste sfaturi!








    Prin tensiunea arterială se înțelege presiunea sângelui asupra peretelui arterial. Decisive pentru mărimea valorilor sunt puterea de pompare a inimii și diametrul arterelor. La măsurarea tensiunii arteriale se determină două valori:
– cea sistolică: reprezintă presiunea exercitată pe pereții arterelor atunci când inima se contractă;
– cea distolică: este valoarea mai mică, reprezintă presiunea exercitată de pereții arterelor când, între două contracții, inima se relaxează.
    Din punct de vedere medical, vorbim despre tensiune arterială crescută – hipertensiunea – atunci când valorile sistolice sunt mai mari de 140 mm Hg (adică milimetri de coloana de mercur), iar cele diastolice de 90 mmHg. De regulă, cei afectați nu își dau seama că au hipertensiune. Ei se simt în continuare bine. Abia în cazul unor valori mai mari pot apărea dureri de cap, amețeli și țiuit în urechi.
    Dacă hipertensiunea nu este tratată eficient, poate duce la infarct miocardic, accident vascular cerebral și insuficiență renală.
Cum luptăm împotriva tensiunii mari?
http://www.orinro.ro/
Bioquant este un dispozitiv medical cu adevărat eficient,  lucrează pe principiul laserterapiei, și ajută în problemele cu tensiunea. Reglează valorile tensiunii arteriale simplu și fiabil, îmbunătățește fluxul sanguin, mobilitatea globulelor roșii, și ajută semnificativ în lupta cu ucigașul tăcut - adică tensiunea mare. Aparatul Bioquant a ajutat numeroși utilizatori să limiteze administrarea de medicamente, sau să scape definitiv de ele, și să își recapete sănătatea pierdută. 
    Factorii de risc pentru hipertensiunea arterială sunt supraponderabilitatea, consumul ridicat de sare, fumatul, alimentația bogată în grăsimi, excesul de alcool, stresul, lipsa de mișcare, moștenirea genetică, sarcina, precum și bolile de rinichi sau de inimă, moștenirea genetică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu