miercuri, 30 septembrie 2015

REUMATISMUL

REUMATISMUL-generalități,simptome,tratament



 

     Denumirea generică de reumatism este atribuită diferitelor dureri sau probleme ale încheieturilor, oaselor sau mușchilor. Reumatismul nu este o boală în sine ci este termenul uzual folosit pentru mai mult de 200 de afecțiuni musculo-scheletale. De aceste diverse afecțiuni suferă în jur de 50% din populație la nivel global. 
     Dacă vorbim despre România procentul urcă la 60% din populație. În termeni de specialitate reumatismul este întotdeauna însoțit de o completare care denumesște mai specific boala: reumatism inflamator, reumatism articluar acut, poliartrita reumatoidă, reumatism abarticular, reumatism degenerativ, etc.



Simptome reumatism

    Primele simptome pot fi diverse: dureri articulare, la schimbarea vremii sau dureri ocazionale, după un efort, sensibilitate la frig și accentuarea durerilor în anotimpul rece.  
    Durerile sunt la început de intensitate ușoară spre moderată. Deasemenea o cauză declanșatoare poate fi o infecție streptococică netratată sau tratată ineficient. Durerile pot fi ignorate la început dar devin insuportabile și pot duce la restrângerea activității zilnice uzuale.



Diagnostic reumatism

    Fiind vorba de multiple afecțiuni, diagnosticul diferențiat exact îl poate pune doar medicul specialist după un consult aprofundat și după efectuarea mai multor analize sanguine. Este foarte important să apelați la medicul specialist de la primele simptome ale oricăror boli. Diagnosticate din timp, bolile reumatismale pot fi ameliorate parțial sau total.



 NOI VĂ PUTEM ACORDA AJUTOR !!! 

UltiCare LT-99


  Produse

UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

 EFECTELE TERAPEUTICE





Câmpul magnetic se utilizează în prezent:


  • în medicină
  • în tratamentul de la băi
  • în reabilitarea la domiciliu

Efectele terapeutice ale câmpului magnetic


  • efect pozitiv asupra reacţiilor biochimice şi biofizice a celulelor
  • îmbunătăţirea circulaţiei intercelulare
  • îmbunătăţirea apropvizionării celulelor cu oxigen
  • îmbunătăţirea schimbului intercelular

Influenţarea celulelor vii din sistemul nervos central, care, cu ajutorul sistemului imunitar începe în organismul nostru procesul de autovindecare.


ACCESAȚI LINK-UL http://www.orinro.ro ȘI AFLAȚI TOT CE VREȚI SĂ ȘTIȚI DESPRE ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII DVS. DE SĂNĂTATE !!!