marți, 24 iunie 2014

Experientele clientilor nostri cu aparatele BioTorus, Ulticare și BioQuant

Ne pasa de satisfactia clientilor nostri, de aceea compania noastră are un departament special destinat clientilor, prin care fiecare client al nostru este contactat, si indrumat legat de modalitatile de utilizare ale produselor noastre pentru fiecare afectiune in parte. Nu toti oamenii sunt la fel, de aceea fiecare client necesita indrumare si consultanta de specialitate prin intermediul specialistilor nostri.
Câțiva dintre clienții noștri au fost de acord să împărtășească cu Dvs experiențele lor cu privire la utilizarea aparatelor BioTorus, UltiCare și BioQuant.
Dorim să le mulțumim pe această cale pentru încrederea și amabilitatea lor, că ne-au primit în casele lor, și au împărtășit poveștile lor de viață cu noi.
Doamnei Mâțiu îi mulțumim pentru gogoșile delicioase pe care le-a pregătit pentru noi la cei 83 ani ai săi.






joi, 12 iunie 2014

Vara în șosete

Dacă vă e frig iarna în pantofi, nu înseamnă nimic altceva decât faptul că trebuie să vă încălțați mai bine data viitoare. Însă dacă aveți picioarele reci și vara, și nu vă puteți încălzi nicicum - poate fi semnalul unei probleme grave de sănătate. Nu țineți cont de vorbele care spun că trebuie să vă îmbrăcați mai bine. Nu vă lăsați convinși nici de faptul că se  zice că multe femei au aceeași senzație ( pentru că la femei problema picioarelor și a mâinilor reci este de șapte ori mai frecventă). Picioarele sau mâinile reci ne semnalează faptul că avem o circulație periferică proastă. Cauzele pot fi multiple: tulburări ale glandei suprarenale, ale metabolismului, tensiune arterială mare, anemie, probleme vasculare, dar și blocaje de coloană. O categorie separată a picioarelor prost vascularizate este sindromul Raynaud, care în stadiu grav poate duce la necroză.
În acest caz este necesar să faceți un consult medical de specialitate. Faceți analize de sânge, investigații la sistemul vascular, teste endocrinologice și EKG. De asemenea încercați săvă schimbați stilul de viață și aportul de lichide. În plus, este bine să ajutăm circulația periferică și cu terapia la domiciliu. În acest caz ajută terapia laser, sau acțiunea câmpului electromagnetic pulsant. Cu ambele metode pacienții au înregistrat rezultate foarte bune, pentru că ambele duc la îmbunătățirea circulației sanguine. Terapia laser cu aparatul BioQuant permite tratamentul confortabil - acasă în sufragerie, la cabană, sau chiar la muncă, acționează cu ajutorul luminii de o anumită lungime de undă asupra sângelui, se îmbunătățesc proprietățile reologice ale sângelui, ajută globulele să se desprindă din înlănțuire, astfel putând lega mai bine oxigenul. Toate acestea printr-un aplicator mic în orificiul nazal unde capilarele sunt dense. Aparatul este avizat de Ministerul Sănătății din România.
Magnetoterapia acționează altfel, dar efectul este asemănător. Influența câmpului magnetic pulsant variabil a aparatului BioTorus de exemplu, duce la o circulație sanguină mai bună, și o alimentare mai bună a țesuturilor cu sânge și oxigen. Și aparatul BioTorus LT100 este un dispozitiv medical pentru uz la domiciliu, care se poate utiliza în timp ce vă uitați la TV, sau citiți o carte. Ambele metode de tratament sunt complementare procedeelor terapeutice prescrise de medic. 

Așa că fiți atenți dacă aveți degetele reci tot timpul. Încercați să rezolvați problema până nu este gravă. Poate astfel veți constata că deja după câteva săptămâni de terapie la domiciliu, șosetele purtate vara, vor deveni trecut.


vineri, 6 iunie 2014

Magnetoterapia este o metodă terapeutică veche, care se perfecționează continuu



În urmă cu mii de ani oamenii au constatat că magnetismul are efecte terapeutice. Magnetoterapia a devenit treptat o componentă a tuturor instituțiilor de recuperare, instute medicale, și băi.
În trecut se folosea preponderent acțiunea câmpului magnetic static prin intermediul câmpului magnetic natural al rocilor, sau prin intermediul magnetului artificial permanent.
În prezent  se utilizează câmpuri magnetice pulsante cu frecvență scăzută și au efecte evidente pentru tratarea bolilor. Acest câmp magnetic pulsant cu frecvență scăzută nu este dăunător nici pentru oameni și nici pentru animale. Dimpotrivă, influența lui asupra organismului este benefică. Acționează asupra celulelor, îmbunătățindu-le permeabilitatea membranelor, precum și procesele metabolice. Astfel se declanșează procesele de vindecare, care sunt conduse de sistemul nervos central prin intermediul sistemului imunitar.  La modul general se poate afirma faptul că magnetoterapia are efecte pozitive în cazul afecțiunilor aparatului locomotor, acestea fiind frecvent însoțite de durere. (probleme cu articulațiile, coloana sau musculatura). De asemenea ameliorează durerile de cap, migrenele, acționează asupra unor afecțiuni dermatologice sau probleme urologice, ginecologice sau sexuale. Efectele sunt excelente, însă trebuie ținut cont că nimic nu funcționează ca un panaceu.
Am avut pacienți care au suferit diferite operații... Magnetoterapia i-a ajutat la regenerarea mai rapidă a țesuturilor, vaselor sanguine și astfel a făcut posibilă întoarcerea mai rapidă la ciclul de muncă” spune medicul ortoped Dr. Peter Pikus. Magnetoterapia este folosită și la tratarea gutei sau a arsurilor.
În prezent magnetoterapia poate fi aplicată și acasă. Tocmai pacienții cu dureri întâmpină deseori probleme cu deplasarea pentru tratament la medic. Aparatele BioTorus LT100 și UltiCare LT99 prezintă o alternativă și o metodă complementară de a acționa asupra problemelor de sănătate cu ajutorul câmpului electromagnetic pulsant de joasă frecvență, în confortul de acasă. În plus, acestea sunt dotate cu tehnologia NTS (Never The Same). Datorită acestei tehnologii, impulsurile sunt generate aleator, dar în parametri frecvențelor corespunzătoare, astfel organismul nu se obișnuiește și nu încetează să reacționeze la tratament. Astfel efectul terapeutic al câmpului magnetic crește.  


Magnetoterapia pulsantă în practică :
- este adecvată în combinație cu recuperarea clasică, cu excepția electroterapiei
 - nu provoacă dependență și nu are efecte secundare
- reface funcțiile autoreglatoare ale organismului și îmbunătățește sistemul imunitar 
- crește rezistența împotriva dezvoltării cancerului
- scurtează perioada de tratament în cazul inflamațiilor în paralel cu tratamentul clasic
- calmează mâncărimile în cazul diferitelor afecțiuni dermatologice

joi, 5 iunie 2014

Vânzarea personală înseamnă și o abordare personală

Avantajele vânzării personale

Vânzarea personală nu este o invenție modernă a țărilor dezvoltate industrial. Este atât de veche precum comerțul ca atare, la fel ca cele mai vechi relații dintre cumpărători și negustori. Vânzarea personală există din vremea în care negustorul își încărca marfa și mergea cu ea la clienți. Dacă negustorul era plăcut, drăguț, onest, și dacă avea marfă de calitate, oamenii îi așteptau oferta și ulterior. De ce să nu cumpărăm ceva cu care avem experiențe plăcute? În plus au economisit un drum la târg, deseori având de parcurs ore bune până la cea mai apropiată localitate. În prezent doar s-au schimbat vremurile și marfa. Dar principiul relațiilor este valabil în continuare. 
Ce avantaje prezintă vânzarea personală azi? În primul rând, aceasta se poate realiza în confortul de acasă. Nu trebuie să mă deplasez nicăieri după marfă, să caut, etc. Poate unora li se pare că nu e bine, poate chiar deranjant. Doar în mediul de acasă, deci acolo unde EU sunt acasă, unde EU stabilesc regulile jocului, negociez cu vânzătorul condițiile de cumpărare. Pot să întreb, să mă uit, să verific, să ating, să testez. 
Vânzătorul onest, reprezentantul sistemului vânzării personale, ar trebui să își programeze din timp întâlnirea. Aceasta este una din regulile de bază, prin care se deosebesc de tot felul de escroci. Niciun agent de vânzări adevărat nu va suna la ușă fără a se programa dinainte, spre a oferi mărfuri suspecte, care tocmai sunt ”la ofertă”. La vânzarea personală reprezentantul firmei își programează din timp întâlnirea, iar clientului îi este clar dinainte care va fi obiectul vânzării și cumpărării. Ar trebui să fie vorba despre produse excepționale, specifice, nu produse de rând. Pur și simplu produse pe care nu le găsim în cel mai apropiat supermarket la colț. Având în vedere că este vorba de o întâlnirea stabilită reciproc la mine acasă, dacă mă răzgândesc, nu trebuie să am deloc mustrări de conștiință.
Trebuie să recunoaștem totuși că vânzarea personală este tentantă și pentru firmele cărora le este indiferentă calitatea produselor vândute. Pentru ei este important profitul obținut rapid. O astfel de firmă însă nu poate minți oamenii la infinit. După câteva înșelătorii îi va depăși reputația și vor falimenta mai repede decât au apucat să înceapă.
De aceea vă sfătuim să fiți atenți cui deschideți ușa. Reprezentații companiei noastre își programează din timp întâlnirile cu Dvs, și nu apar la ușa Dvs, doar așa, fără să știți dinainte!!!