joi, 29 mai 2014

În cine putem avea încredere?

În cine să am încredere? Nu punem această întrebare destul de frecvent în zilele noastre, că e vorba de politică, oameni, relații sau vânzări. Încrederea este piatra de temelie a vieții, și niciun fel de vânzare nu funcționa fără ea.
 Folosim tot mai mult mediul virtual, în care informațiile se răspândesc cu viteza luminii. Deciziile noastre, relațiile și comportamentul față de oameni, produse, servicii și firme le creăm pe baza acestui mediu virtual.
Informațiile sunt baza internetului, iar internetul a fost inventat pentru propagarea informațiilor. Acelea ne influențează apoi viața, deseori mai mult decât am vrea noi să admitem.
”Au toate informațiile aceași valoare pentru voi?”
Presupunem că răspunsul Dvs este ”Nu, informațiile nu au aceeași valoare.”
Exact așa este! Există informații pe care le numim PRIORITARE. Adică cele importante pentru noi, și în care credem.  Mai este nevoie să specificăm ceva.
Informațiile prioritare sunt cele care sunt importante pentru noi, în care credem.... și care ne ajută să trăim o viață mai bună.
Tocmai asta e problema, pentru că multe informații pot fi marcate ca fiind FALSE. Dacă o astfel de informație devine prioritară, e rău. În mediul în care trăim, chiar și în povești, oferim informații false ”de calitate”. Nu credeți? Iată câteva dintre ele.
Omul sărac într-o poveste este întotdeauna ilustrat ca fiind onest, iar bogatul necinstit, și rău.
Cunoașteți expresia: ”Sărăcia nu ne pierde onoarea”.
Ce legătură are morala cu faptul că cineva este bogat sau sărac?
Ați mai auzit vorbe precum?: Ce ochii nu văd, pe inimă n-o doare.
                                                În România nu merge nimic.
                                                Prin muncă cinstită nu se pot câștiga mulți bani.
                                                Trebuie să te adaptezi.
Astfel de informații neadevărate am putea găsi cu miile în domeniul financiar, al relațiilor, și de asemenea și în domeniul vânzărilor. Acestea aduc în viața noastră confuzie și greutăți.
În compania noastră există o regulă: ”Urmărește viața și evaluează informațiile pe baza faptului că te ajută pe TINE și pe CLIENȚII TĂI  să trăiți o viață mai bună”.

miercuri, 7 mai 2014

Durerile coloanei cervicale

Durerile coloanei cervicale supără în primul rând persoanele cu un loc de muncă sedentar, care au o poziție incorectă a corpului, și pe cei care dorm într-o poziție incorectă, sau pe un pat necorespunzător. Dacă în prezent aceste dureri nu vă supără, nu este exclus faptul că nu le veți putea evita pe viitor. Este suficient doar să vă amintiți cât timp petreceți în mașină, în fața calculatorului, înclinat înainte sau altă poziție inadecvată. Nu sunt de neglijat nici accidentările ca cap și gât, pentru că niciodată nu știți ce urmări pot apărea.
Problemele cu coloana cervicală se manifestă de obicei printr-o ușoară oboseală și prin dureri cervicale. Acestea se intensifică treptat până când veți începe să evitați anumite poziții ale capului și gâtului, iar în timp se poate ajunge să nu mai puteți întoarce sau înclina capul. Durerile pot fi însoțite de greață, amețeli și dureri puternice de cap. 
Nu merită să ignorăm durerea, starea  se poate doar agrava. Fără ajutorul medicului și al fizioterapeutului nu veți scăpa de durerile cervicale. Problemele pot fi prevenite. Aveți grijă să dormiți pe o saltea potrivită, în primul rând aveți grijă să faceți pauze în timpul muncii la calculator și să faceți câteva exerciții pentru musculatură. Recomandăm persoanelor cu aceste probleme să nu se teamă să meargă la medic sau la centru de recuperare, unde le vor recomanda exerciții corespunzătoare.

Exerciții pentru coloana cervicală

Probabil cea mai esențială prevenție împotriva durerilor coloanei cervicale, dar și soluția, o reprezintă exercițiile fizice. În timpul exercițiilor fizice speciale regulate, pentru relaxarea coloanei cervicale, mușchii din jur se încălzesc și se sangvinizează. Exercițiile fizice reușesc de asemenea să întărească mușchii. Dacă totuși aveți o problemă acută, mai bine așteptați cu exercițiile, pentru a nu vă face rău, și începeți să faceți exerciții abia după consultarea cu medicul.
Nu vă fie rușine să faceți exerciții întotdeauna când simțiți o tensiune în zona coloanei, gâtului și a umerilor. Dacă amețiți în timpul exercițiilor, și aveți tendința de a leșina, relaxați-vă și țineți ochii deschiși. Nu exagerați cu numărul de exerciții, nu faceți niciodată exerciții decât până la limita durerii.

 Tratarea durerilor coloanei cervicale cu magnetoterapia

În cazul durerilor coloanei cervicale recomandăm utilizarea aparatului BioTorus. Acesta acționează analgezic, ameliorează durerea. Utilizăm de asemenea și efectul de reducere a tensiunii musculare (miorelaxant) și efectul de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator).